Om Gins

Gins.dk ejes af os (Stine og Thomas). Vi er et ægtepar bosat i Østjylland nærmere bestemt Langå. For 3 år siden var Stine meget i tvivl om, hvad hun skulle give Thomas i fødselsdagsgave, strømper, underbukser og deodorant nægtede hun at købe. Efter megen søgen endte hun desperat med at køre ind til den lokale vinhandler og købte en gin. Hvad Stine ikke vidste dengang var, at Thomas herefter har været fuldstændig optaget af gin. Samlingen består nu af 85 forskellige gins, og de fleste kvinder sidder lige nu og tænker på, at lige netop deres mand, også har en eller anden samling, som bare fylder!

Da vi gik ind i 2020 havde Stine meget tydeligt sagt, at nu skulle der altså holdes en pause fra at købe gin. Det var Thomas egentlig helt okay med. Den 9. januar var Stine og Thomas på tur til Malmø for at se EM i herrehåndbold. Stine er ret vild med instagram, så hun sidder og slapper af på hotelværelset med at se insta-stories. Der ser hun at gins.dk er til salg, og hun nævner det flygtigt for Thomas. Når man sidder i Malmø på kærestetur og helt afslappet, så er alt jo muligt, så inden vi er hjemme fra Malmø igen, har vi stort set købt en ginwebshop:)

Vi har på ingen måde fortrudt, for nu har vi et fælles projekt, hvor Thomas kan få lov at nørde med sin gin, og Stine kan få lov at tage billeder til instagram, pakke små overraskelser til kunderne og sørge for at indpakningen er i top.

De fleste har oplevet en Gin & Tonic, hvor oplevelsen har været at man har drukket et flydende grantræ og en stor bitterhed. Heldigvis er der sket en kæmpe udvikling inden for gin, og vi vil vove at påstå, at vi har noget for en hver smag. Så frygt ej, hos Gins.dk er der noget for enhver smag og med sikkerhed også noget, som du kan lide.

Hos Gins.dk sætter vi altid kunden i centrum. Vi har en ambition om at blive Danmarks førende gin webshop med konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Med den hurtige levering kan du altså hurtigt få slukket din gintørst og tro os, vi ved af erfaring, at det kan være svært at vente.

Mange hilsner.

 

Stine & Thomas.

 

Det siger kunderne om os

Bedste tilbud, hurtig ekspedition

5 stjerner på trustpilot

Eftersøge specifik vare – fandt den hér til den bedste pris. Meget hurtig ekspedition og levering. Fuld tilfredshed? Yes!

Jan Boman

Super flot udvalg af billig gin

5 stjerner på trustpilot

Super flot udvalg af billig gin. Den lokale vinhandler er 150 kroner dyrere på den netop afgivet ordre. Varm anbefaling herfra.

Morten Holst Henriksen – Aalborg

Virkelig godt udvalg og hurtig levering

5 stjerner på trustpilot

Virkelig godt udvalg, nemt flow på hjemmeside og hurtig levering. Kan på alle måder anbefale Gins.dk

Rikke – København

Min nye Gin-leverandør

5 stjerner på trustpilot

Hurtig levering, fornuftige priser og god service. Var i dialog med kundeservice og fik gode tips. Thumbs up!

Kim Østergaard – Aalborg