Isterninger

For at gøre en Gin & Tonic helt perfekt, skal du bruge masser af is, og det kan ikke siges nok, glasset skal være helt fyldt. Din Gin & Tonic skal være iskold. Årsagen er at isterningerne skal isolere sig selv og er dermed længere tid om at smelte, hvilket holder din G&T iskold hele tiden. Vi kan anbefale dig at bruge vores Koala XXL isterningsbakker til at lave 7 cm i diameter store isterninger. Se mere her

Hvis du er en rigtig Gin & Tonic nørd har du formentlig oplevet at isterningerne ikke bliver krystalklare når du laver dem i en isterningebakke, eller hvis du er doven og har købt isterninger i supermarkedet… hvis man virkelig skal imponere sine gæster, skal isterningerne være krystalklare, det ser bare rigtig flot ud i en drink!, men hvordan laver jeg så disse?

Det er faktisk ret nemt, og du behøver kun få ingredienser og en god portion tålmodighed!

Det der gør isen “uren” er ilten i vanden, og man skal derfor finde en metode at fjerne ilten fra vandet.

Stig Walsted Hansen har lavet en glimrende video som tager dig igennem trin for trin hvordan du laver disse.

Du skal bruge følgende:

1. Vand fra vandhanen

2. Køleboks, f.eks. Colemans Køleboks, se her

3. Brødkniv

4. Tung redskab til at slå på brødkniven. evt. en kødhammer

Se video her