Drinks til sommerfesten

Det kan være svært at finde den helt rigtige drink til sommerens fester. Vi kommer her med vores bud på, hvordan du kan forkæle dine gæster med drinks, der indeholder skøn gin. Der er noget for en hver smag

Ananasdrøm

Den første drink vi har valgt er vores Ananasdrøm. Ananasdrømmen består af Jawbox Pineapple Ginger Gin Liqueur som har en lavere alkoholprocent samt Fever Tree Mediterranean Tonic. Mediterranean er en tonic, hvor kininen ikke er så fremtræden, og derfor er bitterheden ikke så fremtræden. Den vil derfor passe perfekt som en velkomstdrink. Der er frisk, og så minder den faktisk ret så meget om isen Ananasstang. For at gøre drinken mere sommeragtig, kan der tilføjes en skive frisk ananas.

https://gins.dk/shop/pakker-gaveaesker/ananasdroem/

Rosé Gin Fizz

Rosé Gin Fizz er endnu et forslag til en velkomstdrink. Den kræver dog lidt mere end blot at hælde gin og en tonic i et glas. Det er dog en virkelig smuk velkomstdrink som indeholder en at vores egne favoritter Mirabeau Róse Gin.

https://gins.dk/shop/pakker-gaveaesker/rose-gin-fizz-pakke/

Til denne lækre drink bruges følgende:

 • 5 cl. Mirabeau Rosé Gin
 • 1,5 cl. Friskpresset citron juice
 • 2 tsk. sukkersirup
 • Mirabeau La Folie Sparkling Rosé
 • Citron skive, evt. Rosmarin kvist
 • Masser af isterninger

Fremgangsmåden: (2 drinks)

 • Bland gin, citron juice og sukkersirup i en shaker og fyld op med isterninger
 • Ryst grundigt shakeren. Shakeren skal udvendig skal være iskold. Si indholdet fra i 2 glas
 • Top glasset op med Mirabeau La Folie Sparkling Rosé
 • Pynt med tørret citron og evt. en kvis rosmarin (frisk citron kan også benyttes)
 • Nyd den!

Ferdinand Summer Grape Collector’s Edition

Dette er en af de gins som vi er blæst fuldstændig bagover af. Den er virkelig smagfuld. Så hvis du vil imponere gæsterne med en skøn G&T, så skal du vælge denne. Vi serverer med Fever Tree Mediterranean Tonic samt masser af is og en skive frisk fersken. Du må ikke snyde dig selv for denne oplevelse. Som svigerfar siger: “Det er som fløde på tungen!”

https://gins.dk/shop/gin/alle/ferdinand-summer-grape-collectors-edition/

Mirabeau Rosé G&T

En aften på terrassen med grill og hyggeligt samvær er altid hyggeligt. Hvorfor ikke serverer denne skønne G&T som både med farve og smag bare råber sommer! Den serveres med Fever Tree Aromatic Tonic, masser af is og her et friskt jordbær.

https://gins.dk/shop/pakker-gaveaesker/mirabeau-rose-ginpakke/

Gin Hass

Dette er blevet en klassiker inden for de mere søde drinks med gin. Det kan vi faktisk rigtig godt forstå. Det er et godt sted at starte, hvis man kun har erindring om, at gin smager af enebær (juletræ). Den har en smuk farve, og den kan være med til at sætte gang i festen.

https://gins.dk/shop/gin/gin-hass-pakke/

Kong Fu

Hvis der skulle være en enkelt lakridselsker eller to, så er denne drink det helt rigtige valg. Den smager virkelig af isen Kong Fu. Igen er det en drink som de fleste ville kunne lide. Det er helt klart i den sødere ende af drinks med gin, og hvis man stiller lakridssiruppen på bordet, så skal man ikke regne med, at der er mere tilbage dagen efter.

https://gins.dk/shop/gin/kung-fu-pakke/

Glas

Mangler du de perfekte glas til sommerfesten, så tjek endelig vores udvalg ud. Det er svært ikke at lade sig friste.

Husk altid masser af is i dine drinks!

https://gins.dk/page/1/?s=glas&post_type=product

Det var de drinks vi havde valgt i denne omgang. Husk du altid er velkommen til at skrive til os, hvis du mangler inspiration. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Skønne sommerhilsner

Stine & Thomas